| نويسنده |
پيغام |
|
sina
|
 |
موضوع پست: طرح مشکلات کاربران و انتقادات و پیشنهادات به فارسی همه اینجا ارسال شده در: چهارشنبه 1 اردیبهشت 1389, 2:29 pm |
|
 |
| دانشجوی سایت |
 |
حالت من:  تاريخ عضويت: جمعه 27 آذر 1388, 8:09 pm پست ها : 27 محل سکونت: ghost town
تشکر کرده: 17 بار
وضعیت عضو: دانشجوی زبان
سطح مهارت زبان: متوسطه
شغل: کنکوری ارشد
|
|
سلام با اجازه محمد جان من اینو اینجا گذاشتم ....... اخه فک کنم جای همچین چیزی تو سایت خالی بود .............. تو این قسمت می تونین مشکلات مربوط به سایت و مشکلاتی که دارین و یا اگه پیشنهاد و انتقادی دارین به فارسی در اینجا مطرح کنید خلاصه هر چه می خواهد دل تنگت بگو....
|
|
 |
|
 |
|
sina
|
موضوع پست: Re: طرح مشکلات کاربران و انتقادات و پیشنهادات به فارسی همه اینجا ارسال شده در: چهارشنبه 1 اردیبهشت 1389, 2:38 pm |
|
 |
| دانشجوی سایت |
 |
حالت من:  تاريخ عضويت: جمعه 27 آذر 1388, 8:09 pm پست ها : 27 محل سکونت: ghost town
|
|
اول خودم می گم والا من هر جا و تو هر قسمت می رم این تابلو اعلانات رو می بینم ...اگه برش داری بهتر نیست اخه تو صفحه اصلی انجمن هست ( البته نظر من بود ) مشاهده میشه یک تایپک رو در چندین بخش می بینیم فک کنم اگه سامان دهی بشن بهتره واینکه یک کم زیادی شلوغه خلوت تر باشه زیباتره ... البته صفحه اصلی انجمن عالیه قسمتی که الان دارم جملات رو می نویسم ضعیفه اگه یه کلمه انگلسی بخوای بینش بنویسی قاطی میشه راستی اگه میشه متن قسمت که نوشته نقل قول ، تشکر ...یه جوریه به هر حال نظرات من بود ممنون
|
|
 |
|
 |
|
sina
|
موضوع پست: Re: طرح مشکلات کاربران و انتقادات و پیشنهادات به فارسی همه اینجا ارسال شده در: چهارشنبه 1 اردیبهشت 1389, 3:27 pm |
|
 |
| دانشجوی سایت |
 |
|
|
یه سوال دارم محمد جان .....( چون بهم اجازه نمیده ویرایش کنم دوباره پست دادم ) راستش چند ماه پیش تو سایت یه فایل پی دی اف دیدم راجع به نحوه تلفظ که مثلا اگه فلان حرف قبل از فلان حرف بیاد چطور تلفظ میشه ... الان هر چی می گردم نمی تونم پیداش کنم .. می دونی کدوم رو می گم .. اگه اره میشه بگی تو کدوم قسمته .. ممنون
|
|
 |
|
 |
|
violat
|
موضوع پست: Re: طرح مشکلات کاربران و انتقادات و پیشنهادات به فارسی همه اینجا ارسال شده در: سه شنبه 21 اردیبهشت 1389, 12:17 pm |
|
 |
| Newbie |
 |
تاريخ عضويت: سه شنبه 21 اردیبهشت 1389, 12:01 pm پست ها : 1
تشکر کرده: 0 بار
وضعیت عضو: زبان آموز
سطح مهارت زبان: مقدماتی
|
|
سلام من که نفهمیدم کجا خواسته هامون رو باید بگیم ولی مدیر عزیز تو قسمت دانلود 2 تا فایل گذاشتی نامه نگاری انگلیسی این دو فایل فوق العاده است ولی خیلی کمه نام منبع هم تو فایلا گذاشتی نمیشه کاملشو بزاری؟
|
|
 |
|
 |
|
glab_p
|
موضوع پست: Re: طرح مشکلات کاربران و انتقادات و پیشنهادات به فارسی همه اینجا ارسال شده در: جمعه 11 تیر 1389, 11:57 am |
|
 |
| Newbie |
 |
تاريخ عضويت: جمعه 11 تیر 1389, 11:15 am پست ها : 1
تشکر کرده: 0 بار
وضعیت عضو: زبان آموز
|
|
سلام دوستان من تازه عضو شدم ونمیدونم دروس را از کدام قسمت ببینم یا دانلود کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون میشوم
|
|
 |
|
 |
|