| نويسنده |
پيغام |
|
Mohammed
|
موضوع پست: نکات شنیداری و اصطلاحات lost - درس اول ارسال شده در: يکشنبه 6 دی 1388, 9:26 am |
|
 |
| Junior Member |
 |
حالت من:  تاريخ عضويت: پنج شنبه 28 آذر 1387, 6:05 am پست ها : 508 محل سکونت: Qom
تشکر کرده: 109 بار
وضعیت عضو: استاد زبان
سطح مهارت زبان: پیشرفته
|
نکات شنیداری و اصطلاحات lost - بخش اول با آرزوی موفقیت برای شما 
| پيوست ها: |
توضيحات فايل: نکات شنیداری و اصطلاحات lost - بخش اول
Lost.lesson1.doc.doc [57.5 KiB]
دانلود 95 بار
|
|
|
 |
|
 |
|
کاربران زیر تشکر کردند Mohammed برای پست مفیدش: Padideh
|
 |
|
Padideh
|
موضوع پست: Re: نکات شنیداری و اصطلاحات lost - بخش اول ارسال شده در: چهارشنبه 9 دی 1388, 12:54 am |
|
 |
| دانشجوی سایت |
 |
تاريخ عضويت: جمعه 8 آبان 1388, 6:43 am پست ها : 28
تشکر کرده: 25 بار
وضعیت عضو: زبان آموز
سطح مهارت زبان: مقدماتی
|
|
همراه با فایل صوتی باشه بهتر نیست ؟
|
|
 |
|
 |
|
Mohammed
|
موضوع پست: Re: نکات شنیداری و اصطلاحات lost - بخش اول ارسال شده در: چهارشنبه 9 دی 1388, 6:23 am |
|
 |
| Junior Member |
 |
حالت من:  تاريخ عضويت: پنج شنبه 28 آذر 1387, 6:05 am پست ها : 508 محل سکونت: Qom
|
|
سلام
اگر بتونم این کار را انجام میدهم
ولی خوب اصلا کارگاه فیلم بر اساس فیلم هستش ، یعنی صدا و تصویر ، کسانی که می خواهند کار کنند باید سریال لاست را داشته باشند
|
|
 |
|
 |
|
کاربران زیر 2 تشکر کردند Mohammed برای پست مفیدش: david, Padideh
|
 |
|
jimia
|
موضوع پست: Re: نکات شنیداری و اصطلاحات lost - بخش اول ارسال شده در: جمعه 11 دی 1388, 10:30 am |
|
 |
| دانشجوی سایت |
 |
تاريخ عضويت: جمعه 27 آذر 1388, 1:42 pm پست ها : 2
تشکر کرده: 3 بار
سطح مهارت زبان: متوسطه
|
|
سلام. من نمیدونم خوب وقتی انجام دادم این تمرینو چی کارش کنم؟ چه جوری بفرستم؟ میشه راهنمایی کنید؟
|
|
 |
|
 |
|
Mohammed
|
موضوع پست: Re: نکات شنیداری و اصطلاحات lost - بخش اول ارسال شده در: جمعه 11 دی 1388, 1:42 pm |
|
 |
| Junior Member |
 |
|
jimia نوشته است: سلام. من نمیدونم خوب وقتی انجام دادم این تمرینو چی کارش کنم؟ چه جوری بفرستم؟ میشه راهنمایی کنید؟ آموزش طریقه ی فرستادن تکالیف
|
|
 |
|
 |
|
کاربران زیر تشکر کردند Mohammed برای پست مفیدش: jimia
|
 |
|
Padideh
|
موضوع پست: Re: نکات شنیداری و اصطلاحات lost - بخش اول ارسال شده در: جمعه 11 دی 1388, 10:27 pm |
|
 |
| دانشجوی سایت |
 |
|
|
محمد دقیقا الان چی میخوای از ما من تمرینی برای حل کردن نمیبینم بیشتر توضیح بده لطفا
|
|
 |
|
 |
|
david
|
موضوع پست: Re: نکات شنیداری و اصطلاحات lost - بخش اول ارسال شده در: شنبه 12 دی 1388, 10:27 am |
|
 |
| دانشجوی سایت |
 |
حالت من:  تاريخ عضويت: جمعه 27 آذر 1388, 11:18 am پست ها : 38 سن: 20 محل سکونت: Gerash
تشکر کرده: 4 بار
شغل: آزاد
|
Padideh نوشته است: محمد دقیقا الان چی میخوای از ما من تمرینی برای حل کردن نمیبینم بیشتر توضیح بده لطفا اون فایلی که اون بالاست رو دانلود کن ریفیق! من میدونم هرچی که هست و نیست سر همونه! حالا ممد خودش میاد بیشتر توضیح میده!
|
|
 |
|
 |
|
Padideh
|
موضوع پست: Re: نکات شنیداری و اصطلاحات lost - درس اول ارسال شده در: شنبه 12 دی 1388, 11:23 am |
|
 |
| دانشجوی سایت |
 |
|
|
میدونم جیگر من فایل رو خیلی وقت پیش دانلود کردم اما متوجه تمرینی نشدم که باید حل بشه منظوره من این بود
|
|
 |
|
 |
|
Mohammed
|
موضوع پست: Re: نکات شنیداری و اصطلاحات lost - درس اول ارسال شده در: يکشنبه 13 دی 1388, 9:11 pm |
|
 |
| Junior Member |
 |
|
Padideh نوشته است: میدونم جیگر من فایل رو خیلی وقت پیش دانلود کردم اما متوجه تمرینی نشدم که باید حل بشه منظوره من این بود دوست عزیز چه در کارگاه شنیداری و چه فیلم ما هم تمرین داریم و هم درس تمرینات رو خوب باید ارسال کنید ولی در درس ها نیاز به ارسال تمرین نیست ، البته اگر در هر درس برای بخش ساختارهای مفید بتوانید مثال هایی در تابیک مربوطه بزنید خیلی خوب است و حتما به اشکالات شما رسیدگی خواهم کرد با آرزوی موفقیت
|
|
 |
|
 |
|
کاربران زیر تشکر کردند Mohammed برای پست مفیدش: maryam862086
|
 |
|